Database glitch but we're back up

Get your nerd on.
User avatar
JDC222
Demander of Intro Threads
Posts: 15715
Joined: Thu Feb 21, 2013 7:30 pm
Name: Dave
Location: Canada

Re: Database glitch but we're back up

Post by JDC222 » Thu Apr 25, 2019 5:41 am

Test test
Whisky has killed more men than bullets, but most men would rather be full of whisky than bullets.
Winston Churchill.

User avatar
Joeprez
Wants to see pics of your wife
Posts: 11596
Joined: Mon Apr 22, 2013 5:36 am
Name: Joe
Location: Puerto Rico

Re: Database glitch but we're back up

Post by Joeprez » Thu Apr 25, 2019 5:15 pm

Test


Sent from my iPhone using Tapatalk
Image

Image

Omega / Tudor / Rolex / Sinn / Hamilton / Seiko / Citizen / G Shock

User avatar
toxicavenger
President Tranny
Posts: 44574
Joined: Fri Mar 12, 2010 8:25 am
Name: HeadDIK
Location: Colorado Springs

Re: Database glitch but we're back up

Post by toxicavenger » Thu Apr 25, 2019 7:17 pm

my phone browser did not work earlier either.

User avatar
jeckyll
Honorary Assistant Jr. Hall Monitor in Training
Posts: 11111
Joined: Thu Feb 25, 2010 10:11 pm
Name: Björn

Re: Database glitch but we're back up

Post by jeckyll » Sat Apr 27, 2019 8:41 am

I'm still unable to post from mobile.

Here are 2 screenshots of me trying to reply to Terry's post above, getting a "success" message, but not having the post show up.

Image

Image

Since it's not consistent for everyone, not sure what I need to do with TT to get it fixed. If I do, will post up here with steps.
If you believe the doctors, nothing is wholesome; if you believe the theologians, nothing is innocent; if you believe the military, nothing is safe.
--Lord Salisbury

User avatar
logan2z
IT Admin
Posts: 10803
Joined: Sat Nov 24, 2012 1:08 am
Name: Andrew
Location: SF Bay Area, CA

Re: Database glitch but we're back up

Post by logan2z » Sat Apr 27, 2019 8:59 am

jeckyll wrote:
Sat Apr 27, 2019 8:41 am
I'm still unable to post from mobile.

Here are 2 screenshots of me trying to reply to Terry's post above, getting a "success" message, but not having the post show up.

Image

Image

Since it's not consistent for everyone, not sure what I need to do with TT to get it fixed. If I do, will post up here with steps.
I checked the database and there's no post from you (other than the quoted one) since 04/24. So for some reason Tapatalk is reporting a successful post but isn't actually posting. This doesn't seem to be happening with posts from the web interface so the forum/database seems to be working as expected. You may want to try posting on the Tapatalk support forum to see if they have any ideas.

User avatar
hoppyjr
HJ
Posts: 33495
Joined: Thu Feb 24, 2011 9:05 am
Name: Hoppy
Location: Washington State

Re: Database glitch but we're back up

Post by hoppyjr » Sat Apr 27, 2019 9:05 am

logan2z wrote:
BBK357 wrote:
Wed Apr 24, 2019 4:54 pm
Sorry guys I tried to upload a selfie dick pic and I shut down the mainframe and data base due to lack of Rams and gigs.
Yup, it took a lot of server horsepower to perform the image analysis necessary to try and find something at such a microscopic level.
His gigs have often involved rams.

User avatar
hoppyjr
HJ
Posts: 33495
Joined: Thu Feb 24, 2011 9:05 am
Name: Hoppy
Location: Washington State

Re: Database glitch but we're back up

Post by hoppyjr » Sat Apr 27, 2019 9:07 am

logan2z wrote:
jeckyll wrote:
Sat Apr 27, 2019 8:41 am
I'm still unable to post from mobile.

Here are 2 screenshots of me trying to reply to Terry's post above, getting a "success" message, but not having the post show up.

Image

Image

Since it's not consistent for everyone, not sure what I need to do with TT to get it fixed. If I do, will post up here with steps.
I checked the database and there's no post from you (other than the quoted one) since 04/24. So for some reason Tapatalk is reporting a successful post but isn't actually posting. This doesn't seem to be happening with posts from the web interface so the forum/database seems to be working as expected. You may want to try posting on the Tapatalk support forum to see if they have any ideas.
Mine was fubar for a couple days too. I had some witty retorts and don’t see them posted. I’m posting this now from Tapatalk so if it shows up then I’m working again.

User avatar
logan2z
IT Admin
Posts: 10803
Joined: Sat Nov 24, 2012 1:08 am
Name: Andrew
Location: SF Bay Area, CA

Re: Database glitch but we're back up

Post by logan2z » Sat Apr 27, 2019 9:19 am

It's time for someone to write a decent mobile app for interacting with online forums. The consensus seems to be that Tapatalk is a completely unsupported POS...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
jeckyll
Honorary Assistant Jr. Hall Monitor in Training
Posts: 11111
Joined: Thu Feb 25, 2010 10:11 pm
Name: Björn

Re: Database glitch but we're back up

Post by jeckyll » Sat Apr 27, 2019 9:33 am

hoppyjr wrote:
logan2z wrote:
jeckyll wrote:
Sat Apr 27, 2019 8:41 am
I'm still unable to post from mobile.

Here are 2 screenshots of me trying to reply to Terry's post above, getting a "success" message, but not having the post show up.

Image

Image

Since it's not consistent for everyone, not sure what I need to do with TT to get it fixed. If I do, will post up here with steps.
I checked the database and there's no post from you (other than the quoted one) since 04/24. So for some reason Tapatalk is reporting a successful post but isn't actually posting. This doesn't seem to be happening with posts from the web interface so the forum/database seems to be working as expected. You may want to try posting on the Tapatalk support forum to see if they have any ideas.
Mine was fubar for a couple days too. I had some witty retorts and don’t see them posted. I’m posting this now from Tapatalk so if it shows up then I’m working again.
Your mother wears army boots
If you believe the doctors, nothing is wholesome; if you believe the theologians, nothing is innocent; if you believe the military, nothing is safe.
--Lord Salisbury

User avatar
jeckyll
Honorary Assistant Jr. Hall Monitor in Training
Posts: 11111
Joined: Thu Feb 25, 2010 10:11 pm
Name: Björn

Re: Database glitch but we're back up

Post by jeckyll » Sat Apr 27, 2019 9:35 am

jeckyll wrote:
hoppyjr wrote:
logan2z wrote:
jeckyll wrote:
Sat Apr 27, 2019 8:41 am
I'm still unable to post from mobile.

Here are 2 screenshots of me trying to reply to Terry's post above, getting a "success" message, but not having the post show up.

Image

Image

Since it's not consistent for everyone, not sure what I need to do with TT to get it fixed. If I do, will post up here with steps.
I checked the database and there's no post from you (other than the quoted one) since 04/24. So for some reason Tapatalk is reporting a successful post but isn't actually posting. This doesn't seem to be happening with posts from the web interface so the forum/database seems to be working as expected. You may want to try posting on the Tapatalk support forum to see if they have any ideas.
Mine was fubar for a couple days too. I had some witty retorts and don’t see them posted. I’m posting this now from Tapatalk so if it shows up then I’m working again.
Your mother wears army boots
Looks like the fix was to kill TT completely and have another go at it. As in force stop the app. Or reboot the phone
If you believe the doctors, nothing is wholesome; if you believe the theologians, nothing is innocent; if you believe the military, nothing is safe.
--Lord Salisbury

User avatar
logan2z
IT Admin
Posts: 10803
Joined: Sat Nov 24, 2012 1:08 am
Name: Andrew
Location: SF Bay Area, CA

Re: Database glitch but we're back up

Post by logan2z » Sat Apr 27, 2019 9:40 am

jeckyll wrote:
Sat Apr 27, 2019 9:35 am
jeckyll wrote:
hoppyjr wrote:
logan2z wrote:
jeckyll wrote:
Sat Apr 27, 2019 8:41 am
I'm still unable to post from mobile.

Here are 2 screenshots of me trying to reply to Terry's post above, getting a "success" message, but not having the post show up.

Image

Image

Since it's not consistent for everyone, not sure what I need to do with TT to get it fixed. If I do, will post up here with steps.
I checked the database and there's no post from you (other than the quoted one) since 04/24. So for some reason Tapatalk is reporting a successful post but isn't actually posting. This doesn't seem to be happening with posts from the web interface so the forum/database seems to be working as expected. You may want to try posting on the Tapatalk support forum to see if they have any ideas.
Mine was fubar for a couple days too. I had some witty retorts and don’t see them posted. I’m posting this now from Tapatalk so if it shows up then I’m working again.
Your mother wears army boots
Looks like the fix was to kill TT completely and have another go at it. As in force stop the app. Or reboot the phone
Tapatalk is a riddle, wrapped in a mystery, inside an enigma

User avatar
jeckyll
Honorary Assistant Jr. Hall Monitor in Training
Posts: 11111
Joined: Thu Feb 25, 2010 10:11 pm
Name: Björn

Re: Database glitch but we're back up

Post by jeckyll » Sat Apr 27, 2019 12:20 pm

logan2z wrote:
jeckyll wrote:
Sat Apr 27, 2019 9:35 am
jeckyll wrote:
hoppyjr wrote:
logan2z wrote:
jeckyll wrote:
Sat Apr 27, 2019 8:41 am
I'm still unable to post from mobile.

Here are 2 screenshots of me trying to reply to Terry's post above, getting a "success" message, but not having the post show up.

Image

Image

Since it's not consistent for everyone, not sure what I need to do with TT to get it fixed. If I do, will post up here with steps.
I checked the database and there's no post from you (other than the quoted one) since 04/24. So for some reason Tapatalk is reporting a successful post but isn't actually posting. This doesn't seem to be happening with posts from the web interface so the forum/database seems to be working as expected. You may want to try posting on the Tapatalk support forum to see if they have any ideas.
Mine was fubar for a couple days too. I had some witty retorts and don’t see them posted. I’m posting this now from Tapatalk so if it shows up then I’m working again.
Your mother wears army boots
Looks like the fix was to kill TT completely and have another go at it. As in force stop the app. Or reboot the phone
Tapatalk is a riddle, wrapped in a mystery, inside an enigma
I'm sure it cached something...
If you believe the doctors, nothing is wholesome; if you believe the theologians, nothing is innocent; if you believe the military, nothing is safe.
--Lord Salisbury

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests