Page 1 of 1

Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 7:46 am
by mattcantwin
My G-Shock did not correct for Daylight Saving.


Pretty sure it has in the past.


How come?



Image




(old picture)



ps Just put it outside in case it was not able to receive signal. :shrug:

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 7:54 am
by apnk
A lot of things could have happened. Did you see the "rcvd" icon? If not it could be due to the weather, interference, etc. Or you may not have the daylight saving option on auto.

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 7:59 am
by Seppia
You also could have inadvertently shifted the dst function to manual

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 8:04 am
by mattcantwin
Thanks for the responses. :thumbsup:



I'll check the DST option setting.

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 9:33 am
by Jeep99dad
I have the same and it didn't change either. Probably DST setting but am siting it by the window tonight to see if it switched time

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 9:37 am
by matt.wu
Doesn't look like yours synced, Matt. Usually there's an icon on the "home" screen when it successfully synced the night before.

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 9:39 am
by matt.wu
Like this, from the web:

Image

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 9:46 am
by hazmatman
Sorry guys. Govt cutbacks. It's in that new 2 year budget deal between Congress and POTUS. Horologists/WIS's are just not a big voting block. Suck it up boys.

Maybe Hillary will hook you back up later.

#WatchTimeMatters

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 9:48 am
by lilhoody
Jeep99dad wrote:I have the same and it didn't change either. Probably DST setting but am siting it by the window tonight to see if it switched time
I'm sure it's not the watch or the user. That could mean only one thing...Armageddon!

mattcantwin wrote:My G-Shock did not correct for Daylight Saving.


Pretty sure it has in the past.


How come?



Image




(old picture)



ps Just put it outside in case it was not able to receive signal. :shrug:
I'd wouldn't do that, the zombies will take it. We cannot let them have any advantages.

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 9:50 am
by hazmatman
Don't start trouble Darin. They'll start buying ammo. Prices will go up. I'll be screwed. I am building my hoard slowly - don't fuck up my shit bro.

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 9:56 am
by HapaHapa
My G updated properly. It was left on a north facing sill.

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 9:59 am
by lilhoody
hazmatman wrote:Don't start trouble Darin. They'll start buying ammo. Prices will go up. I'll be screwed. I am building my hoard slowly - don't fuck up my shit bro.
whispers: "OKAY."

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 10:01 am
by SCM64
My wife's updated, mine seems to always take a day or two. Wouldn't sweat it.

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 10:28 am
by mattcantwin
SCM64 wrote:My wife's updated, mine seems to always take a day or two. Wouldn't sweat it.

My current plan of "action".

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 11:24 am
by cdnwatchguy
I think I am too far north. Neither of the atomic g's I own ever receive the satellite.

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 11:33 am
by BSears
Both of mine synced and changed just fine.

Re: Atomic meltdown?

Posted: Sun Nov 01, 2015 12:16 pm
by jeckyll
cdnwatchguy wrote:I think I am too far north. Neither of the atomic g's I own ever receive the satellite.
For me it's weather and position dependent. Sometimes they synch, sometimes they don't :)

But I set my G's for a manual change to / from DST.